Auto Prof–AMT Live maakt thema’s Hardenberg bekend

Auto Prof–AMT Live maakt thema’s Hardenberg bekend

De vakbeurs Auto Prof – AMT Live Hardenberg, die in het najaar van 2018 voor het eerst onder deze nieuwe naam plaatsvindt (16-18 oktober 2018), heeft de thema’s voor deze beurseditie bekend gemaakt.
4 kennistheaters
De vakbeurs telt dit jaar vier kennistheaters waar diverse sprekers actuele thema’s uit de automotive sector bespreken. In het kennistheater Techniek worden thema’s belicht als hybride/ev, transmissies, ondersteltechniek en olie & additieven. In het theater Werkplaats & Onderhoud zijn dat pass-thru, tools & equipment, aircoservice en diagnosestellen. De onderwerpen in het kennistheater Werk & Opleiding zijn trainen voor de toekomst, arbo, duurzaamheid en klanttevredenheid en in het APK-theater zijn dat roetfilters, cusumregeling en TPMS.
Combinatie
In Hardenberg is het dit jaar de eerste editie van de combinatie van de vakbeurs met AMT Live. “Naast het delen van kennis op werkplaatsniveau is het kennisaanbod ook afgestemd op de managementlagen in de branche”, zegt Roy Mulder, Adviseur van Auto Prof – AMT Live. “Op basis van vele gesprekken en het online gedrag van onze doelgroep weten we precies wat er bij hen speelt. De ‘hot topics’ nemen we mee naar Auto Prof – AMT Live in Hardenberg.”
PSA Group neemt voor het eerst deel aan de beurs. De group koestert grote ambities op de aftermarket, aldus de organisatie: “Er wordt hard gewerkt aan de opbouw en uitbreiding van het nieuwe distributienetwerk. Ook in Nederland, waar PSA’s multimerkconcept nog een bescheiden plek inneemt, heeft PSA sterke groeiambities.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.