Rocar-Tech start met Altus Rollenremstestbanken

Rocar-Tech start met Altus Rollenremstestbanken

Rocar-Tech Garage Equipment is op 15 juni gestart met de verkoop van het gehele assortiment rollenremtestbanken en teststraten van Altus-Escon Company BV.
Remmentesten
De aanvulling van deze rollenremtestbanken geeft antwoord op de vraag naar efficiënte mogelijkheden met betrekking tot remmentesten in kleinere ruimten. Indien een platenbank qua remlengte in de werkplaats niet mogelijk is kan men een 22 cm lage rollenremtestbank voor de 4 koloms hefbrug plaatsen. De sterke motoren van 5,5 kw zijn aan de zijkant van het rollenbed geplaatst waardoor ook de zwaardere bedrijfsvoertuigen, 4×4 en elektronische parkeerremtesten goed uitgevoerd kunnen worden. Alle banken kunnen uitgevoerd worden met verschillende type displays.
Aanhangers
Ook voor aanhangers, caravans en campers is er een brede rollenremtestbank met lange rollen beschikbaar. De RT 9002 heeft een testbreedte van 268 cm in combinatie met een oploopremsimulator en pneumatisch liftsysteem kunnen aanhangers met 2 of 3 assen getest worden. De slag is 100 mm en de liftcapaciteit 4000 kg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.