Nieuwe alliantie TTI en Van Aalderen boekt hogere omzet

Nieuwe alliantie TTI en Van Aalderen boekt hogere omzet

Na de overname januari vorig jaar van Van Aalderen Twen-Tyre BV in Almelo meldt de nieuwe eigenaar Tyre Trading International BV (T.T.I.) in Numandsdorp een 50% hogere omzet. “Daarmee werpt de strategische alliantie zijn vruchten af”, aldus T.T.I..
Samenwerking
Volgens beide bedrijven hebben het delen van kennis tussen beide bedrijven, de intensieve samenwerking, het betrekken van klanten en de versterkte persoonlijke service tot deze omzetgroei geleid: “Op dit moment wordt de afzetmarkt in de regio verder vergroot, zodat er meer slagkracht in de commerciële kant wordt verkregen. Door de gebundelde inkoopkracht van beide bandenbedrijven heeft Twen-Tyre ook het assortiment verder kunnen vergroten en verbreden, met nieuwe merken als Avon, Sailun en Torque Allseason.”
T.T.I. en Twen-Tyre zijn nu de exclusieve distributeurs van het bandenmerk Avon voor de Nederlandse markt.
Achtergrond
Volgens Hans van Aalderen (Twen-Tyre) is het samengaan met sterke partners met een gelijksoortige achtergrond en dezelfde business-values, een voorwaarde om in de roerige hedendaagse markt leveranciers beter te kunnen ondersteunen en klanten sneller te kunnen bedienen. “T.T.I. en Twen-Tyre vullen elkaar perfect aan met de merken en producten die we voeren, waardoor klanten van beide ondernemingen nog beter kunnen worden bediend.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.