11-15 juni 2018: Week van de RI&E

11-15 juni 2018: Week van de RI&E

Deze week (11-15 juni 2018) vindt de ‘Week van de RI&E’ plaats. In deze week geven tientallen brancheorganisaties (waaronder Vaco), opleiders, arbodiensten en vakbonden extra aandacht aan veilig en gezond werken.
Vierde jaar
Initiatiefnemer is het Steunpunt RI&E. Inmiddels is het het vierde jaar dat deze week wordt georganiseerd. Thema is dit jaar ‘Beperk verzuim en verloop, begin met de RI&E’. “Verzuim is een grote kostenpost voor bedrijven“, aldus het steunpunt. “Als een werknemer ziek wordt of een ongeluk krijgt, kost dit tijd, geld en het veroorzaakt productieverlies. De RI&E is een praktisch hulpmiddel om op een gestructureerde manier mogelijke risico’s te inventariseren op het gebied van veiligheid en gezondheid.
Voorlichtingsbijeenkomsten
De Week van de RI&E moet ondernemers overtuigen van het feit dat preventieve maatregelen niet alleen maar geld kosten, maar ook veel opleveren. Vaco organiseert twee voorlichtingsbijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid en veilig en gezond werken. Deze bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 13 juni 2018 (Ridderkerk) en op woensdag 27 juni 2018 (Zwolle). Aanmelden kan via info@vaco.nl of tel. (071)-568 69 70

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.