Vredestein lanceert nieuwe Wintrac Pro op The Tire

Vredestein lanceert nieuwe Wintrac Pro op The Tire

Apollo Vredestein heeft op de eerste dag van vakbeurs The Tire de Vredestein Wintrac Pro gelanceerd, een nieuwe Vredestein-winterband met zeer hoge prestaties. De band werd onthuld tijdens een speciaal productintroductie-evenement.
Groeiende vraag
De Vredestein Wintrac Pro voorziet in de groeiende vraag in het segment voor banden met zeer hoge prestaties van 17 inch en groter. De nieuwe winterband doet geen concessies op het gebied van prestaties. Hij zorgt voor maximale grip in bochten, een korte remweg op natte wegen en geweldige rijeigenschappen, zelfs bij hoge snelheden. De Wintrac Pro is verkrijgbaar met snelheidsaanduiding Y, waardoor hij geschikt is voor gebruik bij snelheden tot 300 km/h, en in een groot aantal maten.
Evolutie
De nieuwe Wintrac Pro luidt een nieuwe evolutie in op het gebied van structuur en constructie. Zijn grootste innovatie ligt op het gebied van de gebruikte materialen. Het unieke gebruik van harsen met hoog siliciumgehalte in het loopvlakmateriaal garandeert de best mogelijke rij- en remeigenschappen op sneeuw en een natte oppervlakken.
De selectie van de eerste reeks maten is gebaseerd op auto’s als de nieuwe Audi A6, de BMW 5-serie, de Volvo V90 en de Mercedes C-klasse. De Wintrac Pro is momenteel verkrijgbaar in 30 van de 35 geplande maten; de andere vijf maten volgen binnenkort. Later zal de reeks worden uitgebreid tot meer dan 100 maten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.