Opel Dealers en Mega Tyre lanceren Opel Bandenshop

Opel Dealers en Mega Tyre lanceren Opel Bandenshop

Sinds 22 maart is de nieuwe Opel Bandenshop live, een webshop waarin elke Opelrijder online gecertificeerde banden kan aanschaffen.
Inplannen
Zowel het bestellen als het laten monteren is allemaal zeer eenvoudig in te plannen in de shop. De website is een samenwerking tussen HSD BV, vertegenwoordiger van de Samenwerkende Opel Dealers in Nederland, en bandengroothandel Mega Tyre. HSD heeft voor de nieuwe webshop deze samenwerking gezocht om online goed zichtbaar te zijn en Opel klanten optimaal te kunnen adviseren over nieuwe banden.
E-commerce
Naast kennis over en een breed assortiment in banden beschikt Mega Tyre zelf ook over een veel gebruikte e-commerce website voor business klanten. “De groothandel is dus goed op de hoogte van klikgedrag, gewenste content en online prijsbeleid”, aldus HSD BV. “Bovendien hebben veel Opel dealers reeds een jarenlange samenwerking met Mega Tyre.
De Opel Bandenshop is gebouwd door de afdeling Digitaal van Mega Tyre. Een consument kan zijn keuze voor een band type/ merk snel maken en kiezen voor bestellen, thuis afleveren of laten monteren. Wie twijfelt over zijn bandenmaat kan dit nog eens rustig nalezen op de website.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Thom

    Speciaal geselecteerde banden voor Opel. Dus de Primacy 3 met een AO ( Audi Origineel ) aanduiding is goed geschikt voor Opel?? Zie de printscreen bij dit artikel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.