Tyre24 nu leverancier bij Techno Benelux

Tyre24 nu leverancier bij Techno Benelux

Tyre24 is leverancier geworden bij Techno Benelux. Hiertoe zijn eigenaar Saitow AG en automotive inkoopcombinatie Techno Benelux BV eind maart een samenwerking gestart.
Bandenaanbod
Door deze samenwerking kunnen de 500 leden van de inkoopcombinatie gebruik maken van Tyre24. Zij hebben nu toegang tot het bandenaanbod van circa 70 leveranciers in heel Europa. “Helaas is bij veel autodealers nog steeds te weinig focus op de bandenhandel”, aldus Michael Saitow, CEO van Saitow AG. “Door de lange intervallen van onderhoudsbeurten, komen de klanten steeds minder vaak naar de garage. Met diensten als de opslag van banden, lente en winter controles, kunnen zeer goede extra omzetten gerealiseerd worden. We zijn er trots op dat we met Tyre24 nu kunnen bijdragen, aan het zakelijk succes van de deelnemende leden van Techno Benelux.”
Bestelportal
Volgens Rudi Keppels, directeur van Techno Benelux BV, biedt de integratie van Tyre24 de deelnemers een enorm aanbod van beschikbare banden: “Door het enorme aanbod van verschillende beschikbare banden via ons gratis bestelportal bieden we onze deelnemers een betere service en de mogelijkheid het rendement te verbeteren”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.