Caterpillar ‘supplier award’ voor Yokohama

Caterpillar ‘supplier award’ voor Yokohama

Voor de zesde keer heeft Yokohama Rubber Co, een ‘supplier award’ ontvangen van Caterpillar. Dit laat de producent van zware wegenbouwmachines weten.
Kwaliteit
De leveranciersaward wordt elk jaar uitgereikt in het kader van het Caterpillar Supplier Quality Excellence Process (SQEP). Deze gaat gaat naar leveranciers die hebben laten zien hun processen goed te bewaken en streven naar een continue verbetering. Ook voldoen hun producten een een hoog kwaliteitsniveau. De award die dit jaar aan Yokohama werd toegekend ging naar Yokohama’s fabriek in Onomichi (Japan), waar original equipment en vervangings OTR-banden worden geproduceerd voor verschillende soorten equipment.
Zesde keer
”Het os bijzonder waardevol en een eer om voor de zesde jaar op rij door Caterpillar te zijn onderscheiden,” aldus Bruce Besancon, adjunst-directeur van de Yokohama Tire Corporation fabriek. “Het feit dat we opnieuw een Caterpillar’s Platinum Level certificaat hebben ontvangen is een opsteker voor Yokohama’s commitment om best-in-class kwailteitsproducten en service te leveren.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.