Galaxy maakt debuut op Intermat 2018

Galaxy maakt debuut op Intermat 2018

Het bandenmerk Galaxy,, dat al een grote aanwezigheid heeft in de VS, is klaar voor een nieuw debuut in Europa. Dit meldt Alliance Tire Group in de aanloop naar de Intermat 2018.
Debuut
Voor het nieuwe debuut in Europa krijgt Galaxy een breed en compleet aanbod qua afmetingen en loopvlakprofielen voor uiteenlopende machines en toepassingen. Ook is er nu een nieuwe lijn premium radiale OTR-banden. Hiervoor levert Galaxy inmiddels al ruim twee decennia banden voor de bouw, haven- en bouwmaterieel en grondverzet- en materiaaltransportmachines.
OTR radiaalbanden
Op de Intermat introduceert Alliance een nieuw assortiment Galaxy OTR-radiaalbanden. Deze zijn specifiek gemaakt om te voldoen aan de hoge eisen op locaties waar de werkdruk hoog is. Een hoofdrol op de stand spelen de compleet nieuwe Galaxy LDSR 300 en Galaxy HTSR 400 banden, die deel uitmaken van het nieuwste assortiment OTR-radiaalbanden.
Tijdens de Pre-Intermat 2018 is ATG van start gegaan met de nieuwe Europese advertentiecampagne voor Galaxy; de eerste stap bij de restyling van het merkimago. De campagne, die nu in de voornaamste vaktijdschriften en online door heel Europa loopt, is geïnspireerd door dieren en laat zien hoe deze zelfs de moeilijkste uitdagingen in hun dagelijkse leven aankunnen. De kernboodschap spitst zich toe op: “Innovatie door inspiratie: Galaxy’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.