Nieuwe Michelin Bib Mousse vullingen voor motorbanden

Nieuwe Michelin Bib Mousse vullingen voor motorbanden

Na de introductie van een nieuwe serie Enduro motorbanden in augustus 2017 lanceert Michelin twee nieuwe Bib Mousse vullingen: de M14 en M19.
Enduro en motorcross
De nieuwe Bib Mousse vullingen zijn gemaakt voor gebruik in de Enduro en de Motorcross. Beide oplossingen zijn vanaf februari 2018 beschikbaar op de verkooppunten. De Bib Mousse vullingen worden met name bij de motorsport in 80% van de markt toegepast voor Enduro, Crosscountry Rally en Motocross Rally banden. Ze zijn een alternatief voor de binnenbanden en zijn ontwikkeld om coureurs in de strijd te houden. De Bib Mousse vullingen zijn lichter dan een conventionele versterkte binnenband en zorgen voor een bandenspanning gelijk aan 0,9 bar.
Overwinningen
Michelin heeft met de Bib Mousse 34 overwinningen behaald in de Dakar Rally, 22 wereldtitels in de Enduro en 7 wereldtitels in de Motocross. Ze worden toegevoegd aan het bestaande aanbod van M15, M16, M18, M22 en M02 vullingen. Daardoor ontstaat er keuze uit 7 verschillende oplossingen en in totaal 40 varianten voor wielen van 18 tot en met 21 inch.
Ter gelegenheid van de introductie heeft Michelin ook een nieuwe, modernere, verpakking gepresenteerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.