13-14 november: Bestelauto Expo 2018

13-14 november: Bestelauto Expo 2018

Op 13 en 14 november 2018 vindt in de Expo Houten de tweede editie plaats van de Bestelauto Expo. Dit meldt beursorganisator EXPOMotion.
Toegang
De nationale vakbeurs voor de bestelautobranche bundelt alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP-ers, MKB-ers, fleetowners en automotive managers. De toegang is na online voorregistratie gratis. Vorig jaar trok de Bestelauto Expo ruim 1.500 bezoekers.
Fleetowners
Naast lichte bestelauto’s biedt de vakbeurs aandacht voor de inrichting en inbouw, belettering, leasing en financiering, onderhoud, telematica en fleet-managementsystemen. Voor de nieuwe editie legt organisator Patrick van Tilburg de nadruk onder meer op nieuwsvoorziening aan fleetowners; juist deze groep heeft het evenement van afgelopen jaar goed bezocht. “We zien twee fenomenen: sterk groeiende verkoopaantallen van nieuwe bestelwagens en veel technologische innovatie. Beide zullen voor veel veranderingen gaan zorgen. De elektrificatie gaat ook voor fleetowners en wagenparkbeheerders een rol spelen, zeker in de logistieke dienstverlening vanuit onder meer de e-commerce.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.