CBX op Auto Prof – AMT Live Gorinchem

CBX op Auto Prof – AMT Live Gorinchem

CBX Nederland is op Auto Prof AMT Live in Gorinchem aanwezig met de New Dimension Quick checkuitlijner, één van de paradepaardjes.
Quick check
De New Dimension uitlijner is een uitlijnsysteem dat met zijdelings opgehangen camera’s een ultra snelle en loepzuivere meting kan doen. Dit systeem is nu ook geschikt voor de zogenaamd ‘quick check’. Door de staande camera’s op een vaste plek in de werkplaats te installeren kan zeer snel een nauwkeurige uitlijndiagnose gedaan worden zonder het voertuig op een uitlijnbrug te hoeven plaatsen. De New Dimension software is nu ook voorzien van een database die online up-to-date te houden is.
Groove Glove
Ook is de GrooveGlove handheld banden profiel scanner te zien, die recentelijk is uitgebreid met een speciale winterbanden-selectie. De software gebruikt andere grenswaarden voor winterbanden dan bij zomerbanden aangezien een winterband eerder aan vervanging toe is dan een zomerband.
Verder zal tijdens de beurs de Vamag TC5000 voluit gedemonstreerd worden. Deze hydraulische banden demontage machine maakt het wisselen van zeer stijve (runflat) banden zeer precies door hydraulisch aangedreven afdrukrollen. Daarnaast zal de nieuwe TECO 740 balanceermachine zijn intrede doen. De TECO 740 neemt via een automatische laser alle maten van de velg volautomatisch op tijdens de balanceercyclus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.