VDB exclusief distributeur Riken truckbanden

VDB exclusief distributeur Riken truckbanden

Van den Ban Autobanden (VDB) is nu ook exclusief distributeur voor de Nederlandse markt van het assortiment truckbanden van Riken.
Europa
De banden van Riken worden volledig in Europa door Michelin geproduceerd en zijn herprofileerbaar. Het assortiment bestaat uit banden voor de stuuras, trekas en trailers. De profielen dragen het M+S en, op een aantal stuurasmaten, het 3PMSF symbool. Zij voldoen aan het EU-label en de REACH regelgevingen.
Riken is in eerste instantie in 8 maten beschikbaar. De komende maanden staan flinke uitbreidingen gepland in de populaire maten 17.5 en 19.5 inch. Daarmee komt het assortiment uiteindelijk op 23 maten.
Truckbandenmarkt
VDB is sinds 2013 actief op de truckbandenmarkt met merken als Michelin, Bridgestone en Hankook, en de drie budget-merken A-plus, Doublestar en Hifly. Door toevoeging van Riken is VDB’s aanbod in truckbanden nog completer geworden. “Riken truckbanden hebben een goede reputatie en de juiste prijs-kwaliteitverhouding”, aldus VDB. “Door de productie zo dicht bij huis en korte aanlevertijden zijn wij in staat om de beschikbaarheid continu op peil te houden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.