Lassa sponsort Glory49 – Redemption in Ahoy

Lassa sponsort Glory49 – Redemption in Ahoy

Op zaterdag 9 december 2017 organiseerde ‘s werelds bekendste kickbokspromotor Glory een eindejaarsevent in Rotterdam Ahoy. Lassa Tyres, exclusief geïmporteerd door S&H Tyres in de Benelux, was één van de sponsoren.
Rivaliteit
Het 49e kickboxgala van Glory draaide om het gevecht tussen wereldkampioen zwaargewicht Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven (Nederland) en de als tweede geplaatste Jamal “The Goliath” Ben Saddik (België). Tussen beiden ontstond al in 2011 de rivaliteit. Toentertijd sloeg Saddik Verhoeven in twee rondes knock-out. In Ahoy nam Verhoeven revanche door de Belg te verslaan.
Nieuwe sponsor
Wilbert van Baren, Managing Director Sponsorship & Partnerships Europe, zei blij te zijn met Lassa Tyres als nieuwe sponsor voor Glory 49: “Als Glory 49 zijn we in staat om Lassa een enorme exposure te geven, want wij bereiken meer dan 300 miljoen huishoudens op vier continenten. Op deze manier kan Glory miljoenen potentiële kopers met het merk Lassa verbinden.”
Lassa wordt exclusief geïmporteerd door S&H Tyres in de Benelux. Het Turkse bandenmerk wordt geproduceerd door Brisa, een joint venture van Bridgestone en Sabanci.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.