Profile Rinus Roon opent nieuwe vestiging

Profile Rinus Roon opent nieuwe vestiging

Om de serviceverlening voor alle klanten nog verder te optimaliseren heeft Profile Car & Tyreservice Rinus Roon een nieuw filiaal aan de Lorentz 11 in Middelharnis betrokken.
Open dagen
Tijdens de open dagen op vrijdag 15 en zaterdag 16 december kunnen alle belangstellenden en zakelijke relaties onder het genot van een hapje en drankje een kijkje nemen in de moderne werkplaats. Diverse leveranciers en lokale bedrijven presenteren zich met een stand. Kids kunnen zich uitleven op het Profile springkussen. Raceliefhebbers kunnen dat doen op de F1-race simulator.
Ontwikkeling
“De opening van de nieuwe vestiging in Middelharnis geeft wel aan dat ons bedrijf volop in ontwikkeling is, aldus directeur Rini Bustraan. Om die reden hebben wij voor onze filialen in Zierikzee en Middelharnis behoefte aan extra personeel. In dat opzicht is het ook voor mensen die op zoek zijn naar een leuke job een aanrader om onze open dagen in Middelharnis te bezoeken.”
Het bedrijf houdt zich bezig met alle soorten en typen banden voor de landbouw en industrie, onderhoud (incl. APK) en reparatie aan personenauto’s en kleine bedrijfswagens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.