Jim Looise naar Piaggio Vespa

Jim Looise naar Piaggio Vespa

Piaggio Vespa bv heeft Jim Looise (42) benoemd tot Sales & Business Development Manager Commercial Vehicles. Hij is inmiddels in zijn nieuwe functie begonnen en volgt daarin Erik Cornelis op.
Bedrijfsauto’s
De aanstelling komt voort uit het besluit van de Italiaanse fabrikant om haar belang in de internationale bedrijfswagensector aanzienlijk te vergroten, met een nieuw aanbod aan drie- en vierwielige lichte bedrijfswagens. Piaggio is daartoe een strategische samenwerking aangegaan met Foton, de grootste fabrikant van bedrijfswagens in China. Gezamenlijk gaan Piaggio en Foton een nieuwe serie lichte bedrijfswagens (vierwielers) ontwikkelen en lanceren.
Benelux
Als Sales & Business Development Manager Commercial Vehicles is Looise verantwoordelijk voor de lichte bedrijfswagenactiviteiten van Piaggio in de Benelux. Momenteel is Piaggio in deze sector actief met lichte bedrijfswagens als de Porter en de Ape-serie.
Volgens Looise gaan de plannen van Piaggio om haar belang in de internationale bedrijfswagensector te vergroten ook een positieve impact hebben op de bedrijfswagenactiviteiten van het merk in de Benelux: “Een mooie ontwikkeling voor het merk Piaggio die volop kansen biedt voor het Piaggio Commercial Vehicles dealernetwerk.”
Vóór zijn aanstelling bij Piaggio Vespa was hij onder meer werkzaam bij Fiat Chrysler Automobiles, de Louwman Groep en Dealer Groep Pon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.