Trelleborg lanceert YourTire service

Trelleborg lanceert YourTire service

Op Agritechnica 2017 zal Trelleborg YourTire lanceren, een nieuwe online service waarmee klanten hun radiaalbanden van Trelleborg kunnen personaliseren.

Personaliseren
Met behulp van de YourTire online configuratietool kunnen klanten hun naam of logo op hun nieuwe banden zetten, wat de personalisering van landbouwwerktuigen naar een nieuw niveau tilt. Volgens Business Development Manager Maurizio Buonopane worden de Trelleborg producten gezien als originele uitrusting: “Dit betekent dat wanneer klanten hun machine configureren, ze ook onze banden kiezen. YourTire biedt nu een extra personalisatieniveau door klanten zoals commerciële landbouwondernemers hun naam of logo te laten toevoegen aan de banden onder hun machines. Het maakt hen en het werk dat ze doen gemakkelijker herkenbaar.”

Agritechnica
Op de stand van Trelleborg op Agritechnia zal een IF900/65R46 TM1000 High Power band gepersonaliseerd worden met de naam Blunk, een Duitse landbouwondernemer: “We zijn er trots op om met deze gevestigde leider te kunnen samenwerken,”

Agritechnica 2017 vindt van 12 tot 18 november plaats in Hannover, Duitsland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.