MobiliteitsRAI vandaag van start

MobiliteitsRAI vandaag van start

MobiliteitsRAI 2017Het wegtransport van vandaag en morgen staat centraal op de MobiliteitsRAI (19 t/m 21 oktober), het nieuwe platform voor de mobiliteitssector.

Platform
De MobiliteitsRAI is een nieuw zakelijk platform voor alle professionals in de mobiliteitsbranche en wordt tweejaarlijks georganiseerd door RAI Amsterdam en RAI Vereniging. De samenwerking tussen regionale en landelijke overheid, onderwijsinstellingen én bedrijfsleven speelt een grote rol in het congresprogramma. De MobiliteitsRAI vindt plaats op 19, 20 en 21 oktober in RAI Amsterdam en is gratis toegankelijk voor professionals.

Aanbod
Het aanbod tijdens de vakbeurs omvat trailer- en carrosseriebouw, inbouwproducten, telematica, onderdelen en trekkend materieel. TLN, TIP Trailer Services en RAI Vereniging organiseerden op de vooravond van de MobiliteitsRAI het exclusieve Captains’ Dinner. Tijdens dit diner spraken vervoerders, verladers, fabrikanten en importeurs van trucks en trailers en de overheid over de uitdagingen rond duurzaamheid en CO2 emissie voor de branche.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.