Van Abeelen Keuringen BV wint Formule 1-actie Autec-VLT

Van Abeelen Keuringen BV wint Formule 1-actie Autec-VLT

Van AbeelenMark en Willem van Abeelen, DGA’s Van Abeelen Keuringen BV in Hilvarenbeek, zijn de winnaar van de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi tijdens de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT.

Werkplaats Vakdagen
Tijdens de Autec-VLT Werkplaats Vakdagen in Montfoort (26-28 september) konden de bezoekers 20 verschillende soorten hefbruggen en apk apparatuur testen en vergelijken. Onder alle bezoekers werd één van de laatste arrangementen voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi verloot. Er is nog 1 laatste pole position beschikbaar om live aanwezig te zijn tijdens de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Kopers die uiterlijk vrijdag 6 oktober aanstaande een order plaatsen maken nog kans op arrangement voor 2 personen.

Primeur
Tijdens de Autec-VLT Werkplaats Vakdagen presenteerde Autec-VLT de nieuwe serie ASLP3208 / 3608 wielvrije in- en opbouw schaarhefbruggen.. Deze hefbruggen hebben een gegalvaniseerd bodemframe, de nieuwste bedieningstechniek voor ongeëvenaard synchroon heffen en de hoogste hefhoogte momenteel verkrijgbaar in de markt. De schaarhefbrug is leverbaar in 3,2 – 3,6 en 4 ton en is voorzien van uitschuifstukken of flaps.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.