AIR-Serv plakt 1.000e informatiesticker op luchtpomp

AIR-Serv plakt 1.000e informatiesticker op luchtpomp

Op 29 september heeft AIR-Serv Nederland in Waalwijk de 1.000e luchtpomp voorzien van een informatiesticker over het oppompen van warme autobanden.

Warme autobanden
Warme autobanden hebben bij het oppompen +0,3 bar meer lucht nodig dan koude banden. Een meerderheid van de Nederlandse automobilisten is hier echter niet van op de hoogte, aldus AIR-Serv directeur Nick Jansen: “Deze volgt bij het oppompen van de autobanden veelal de aangegeven ‘koude’ adviesspanning van een autoband.” De exploitant van bandenspanningsapparatuur op tankstations is daarom begonnen om in totaal 2.000 luchtpompen te voorzien van een informatiesticker. Op 29 september zat men op de helft: “We hopen de klus voor eind oktober te hebben geklaard.”

Ambassadeur
De stickercampagne van AIR-Serv heeft het bedrijf ook de titel ‘Ambassadeur van de campagne ‘Kies de Beste Band‘ opgeleverd. Jansen ontving een speciale oorkonde met titel uit handen van RAI Vereniging voorzitter Steven van Eijck. Andere ambassadeurs van de campagne Kies de Beste Band zijn de RDW en Stichting Natuur & Milieu.

Foto: V.l.n.r: Eric Roeloffsen (directeur NSG), Nick Jansen (AirServ), Steven van Eijck (RAI Vereniging)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.