Auto Prof en AMT Live gaan samenwerken

Auto Prof en AMT Live gaan samenwerken

De vakbeurs Auto Prof en AMT Live gaan de krachten bundelen en voegen beide evenementen samen. De eerste combi-editie is op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Gorinchem.

Krachten bundelen
Auto Prof en AMT Live gaan een samenwerking aan voor minimaal drie jaar met intentie tot langer. Beide organisaties willen de markt één evenement aanbieden in zowel Gorinchem als Hardenberg. Door de samenwerking wil de organisatie van Auto Prof antwoord geven op een vraag uit de markt. “Wij horen dat exposanten en bezoekers niet staan te springen om versnippering van de markt”, aldus Vincent Bilanovic van Auto Prof. “Ze zien liever dat organisaties hun krachten bundelen tot één sterk platform.”

Centrale positie
Bij het eerste gezamenlijke evenement krijgt AMT Live een prominente en centrale positie op de beursvloer van Auto Prof, met theaters en demonstraties. Door de samenvoeging van beide events zal naar verwachting het aantal exposanten evenals bezoekers stijgen.

Het officiële tekenmoment is op dinsdag 17 oktober tijdens de openingsdag van Auto Prof Hardenberg (17, 18 en 19 oktober 2017). Deze vakbeurs wordt net als AMT Live (15 e 16 november 2017) nog onder zelfstandige titel georganiseerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.