CBX nu ook importeur Zavagli Santi hefbruggen

CBX nu ook importeur Zavagli Santi hefbruggen

ZavagliCBX Nederland is aangesteld als importeur van Zavagli Santi. Dit Italiaanse merk staat voor hefbruggen met een oerdegelijke constructie, die ook verkocht worden onder de naam Eurolift.

Compleet assortiment
Met de uitbreiding maakt CBX Nederland een belangrijke stap naar een compleet assortiment hefbruggen. Zavagli Santi is sinds 1962 producent van hefbruggen. Het Italiaanse familiebedrijf exporteert deze over de hele wereld. De hefbruggen worden gekenmerkt door gebruik van oerdegelijke technieken. “Ze zijn niet altijd voorzien van de nieuwste technische snufjes”, aldus CBX. “Maar daar tegenover staat dat er veel beproefde technieken worden gebruikt die door de jaren heen hun betrouwbaarheid hebben bewezen.”

APAC
CBX Nederland ziet de hefbruggen als aanvulling op de hefbruggen van APAC, tot nu toe het enige merk waarvan CBX Nederland hefbruggen leverde: “Waar APAC voorop loopt met de nieuwste technieken is Zavagli Santi juist een merk dat iets traditioneler te werk gaat.”

CBX Nederland legt in het assortiment van Zavagli Santi de nadruk op tweekolommers, een vierkolommer en een wielvrije schaarhefbrug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.