Nieuwe Giti GT867 voor bussen en vuilnisauto’s

Nieuwe Giti GT867 voor bussen en vuilnisauto’s

Truck Tyre Partner lanceert de nieuwe Giti GT867 voor bussen en vuilnisauto’s.

Versterkte zijwanden
De nieuwe Giti is een bedrijfswagenband voor stadsgebruik met versterkte zijwanden. Hij is speciaal ontworpen voor het specifieke gebruik van deze voertuigen zoals het constant stoppen en optrekken met frequente veranderingen in snelheid en richting.

Diepe groeven
De band is leverbaar in de maten 11R22.5, 295/80R22.5, 305/70R22.5 en 315/ 80 R22.5. Versterkte zijwanden beschermen de band tegen beschadiging en inrijdingen, terwijl een slijtage indicator in de zijwand de dikte aangeeft. Daarnaast biedt hij een zeer breed loopvlakpatroon met diepe groeven een uitstekend kilometrage en een geavanceerd loopvlak vermindert het geluid en verbetert het comfort.

Alle vier maten zijn voorzien van M+S markering, wat aangeeft dat de GT867 gedurende het gehele jaar over de juiste tractie- en remeigenschappen beschikt. De band wordt al gebruikt door meer dan 100 busbedrijven in steden zoals Hong Kong, Shanghai, Beijing, Nanjing en Xi’An. Ook in de Benelux is er voldoende marktpotentieel om deze band tot een succes te maken.

Giti is de nieuwe naam in Europa voor de GT Radial bedrijfswagenbanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.