Novex aanwezig op de Gamma Racing Days

Novex aanwezig op de Gamma Racing Days

Novex Gama Racing Days 2017Van den Ban Autobanden BV is met haar private label Novex prominent aanwezig op de Gamma Racing Days, die dit jaar plaatsvinden op 5 en 6 augustus in Assen.

TT circuit
De Gamma Racing Days 2017, volgens VDB het grootste autosport evenement van Nederland, worden gehouden op het TT circuit in Assen. De vorige editie telde 92.000 bezoekers: “Ook dit jaar belooft het weer een spectaculair weekend te worden voor racefans en driftfanaten”, aldus VDB. “Het weekend is gevuld met spannende races in alle deelnemende klassen afgewisseld met spectaculaire demonstraties.”

Novex driftshow
Novex is het weekend op verschillende plaatsen vertegenwoordigd. Zo kunnen bezoekers in de paddock een Novex stand vinden bij Novex-ambassadeur Tim Coronel, waar VDB onlangs het partnership mee heeft verlengd. Coronel verzorgt ook dit jaar weer een spectaculaire driftshow met zijn Novex Nissan 350Z. Tijdens het gehele evenement wordt Novex op 100 LCD schermen en op een videowall getoond aan de bezoekers.

“De Gamma Racing Days zijn voor ons een mooie gelegenheid om de bezoekers kennis te laten maken met Novex”, aldus VDB. “Tijdens de Gamma Racing Days willen we Novex onder de aandacht brengen bij de bezoekers.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.