Holland Tyre levert eerste Alliance 389 Agriflex + VF

Holland Tyre levert eerste Alliance 389 Agriflex + VF

Hollandftyre AgriflexHolland Tyre heeft de eerste Alliance 389 Agriflex + VF (Very high Flexion) banden in de maat 650/55R26.5 leverbaar. Dit laat het bedrijf weten.

Bodembescherming
Het is de eerste Radiaal Flotation band met VF-technologie die vanaf 1 juli 2017 uit voorraad leverbaar is. De 650/55R26.5 Alliance 389 Agriflex + VF draagt bij aan verbeteringen voor de landbouw op het gebied van bodembescherming en efficiëntie. Hij kan worden toegepast met 30 procent lagere bandenspanning of met 30 procent meer belasting bij dezelfde bandenspanning als een standaard flotation band. Dit verlaagt de druk onder het 25% grotere loopvlak en de bijbehorende bodemverdichting aanzienlijk tijdens de werkzaamheden.

Beste prestaties
Om de Flotation band optimaal te benutten monteert Holland Tyre hem op speciale Levypyörä TUBE EDGE wielen met ½” aansluiting voor een eventueel luchtdrukwisselsysteem. Door de combinatie met deze Levypyörä TUBE EDGE wielen met luchtdrukwisselaansluiting kunnen de banden met een zeer lage spanning in het veld rijden of tijdens transport zwaarder worden belast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.