Michelin lanceert nieuwe X Multi

Michelin lanceert nieuwe X Multi

Michelin X MultiMichelin lanceert de nieuwe generatie Michelin X Multi banden. Deze banden zijn geschikt voor transporteurs die korte tot middellange afstanden afleggen.

Meer kilometers
Volgens Michelin leveren de nieuwe X Multi banden 15 tot 20% meer kilometers dan de huidige Michelin X MultiWay 3D, terwijl er geen extra kosten aan verbonden zijn. De banden zijn ontwikkeld om tegen de laagste kostprijs per kilometer van de eerste tot en met de laatste millimeter restprofiel uitstekende grip onder alle omstandigheden te bieden.

De X Multi is leverbeer in de afmetingen 315/70 R 22,5 Z en D voor alle posities en 385/55 R 22,5 F en T2 voor de stuuras en de draagas. Verdere uitbreiding van het aanbod is gepland voor september 2017 met de 295/60 R 22,5 D en de 315 E 22,5 D X. De 315/70 R 22,5 D Remix staat gepland voor het eerste kwartaal van 2018.

Nieuwe technologieën
Bij de ontwikkeling van de banden is gebruik gemaakt van de nieuwe Regenion, Ifinicoil, Powercoil en Carbion technologieën toegepast Het beheer van het wagenpark wordt vereenvoudigd doordat in elke X Multi band een RFID chip is ingebouwd. Hierdoor kunnen de banden worden geidentificeerd. Het beheer van het wagenpark en de voorraad kan worden verbeterd en werkzaamheden zijn beter traceerbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.