Goodyear opent nieuw testlaboratorium in Luxemburg

Goodyear opent nieuw testlaboratorium in Luxemburg

Goodfyear laboratorium LuxemburgGoodyear heeft zijn nieuwe testlaboratorium voor banden geopend in Luxemburg. Hier zullen banden van personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en vrachtauto’s worden getest.

Complexe banden
Tijdens zijn inhuldigingsspeech verklaarde Jean-Claude Kihn, Goodyear’s President EMEA dat Goodyear’s strategie is gericht op het produceren van innoverende producten, in lijn met de stijgende vraag naar meer complexe banden met een hoge toegevoegde waarde: “Door de investeringen in deze hoogtechnologische faciliteit kunnen we inspelen op de hoge eisen van onze klanten en consumenten. Daarnaast versterken deze investeringen ook onze aanwezigheid en engagement in Luxemburg.”

Homologaties
Ook zullen in het nieuwe laboratorium tests worden uitgevoerd voor het homologeren van nieuwe banden en zullen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Dit betekent dat er minder tests met banden op straat hoeven te worden uitgevoerd: “Hierdoor winnen we tijd bij de ontwikkeling van innovatieve banden en zijn we in staat deze sneller dan ooit tot bij de klanten te brengen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.