Apollo Tyres start online verkoop truckbanden

Apollo Tyres start online verkoop truckbanden

ApolloApollo Tyres maakt zijn debuut in Europa met radiaalbanden voor vrachtauto’s en bussen (TBR). De bandengigant zegt als eerste en enige fabrikant zijn TBR-assortiment exclusief online aan te bieden met een nieuwe go-to-market benadering.

Apollo Tyres Direct
Het nieuwe assortiment TBR banden is voor Europese klanten ontworpen en getest. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via het online platform Apollo Tyres Direct: “Een unicum onder bandenfabrikanten”, aldus Apollo. “De prijzen zijn volledig transparant, zonder verborgen kosten of ingewikkelde overeenkomsten. Klanten (dealers, grote of kleine wagenparken, of eigenaars/exploitanten) kunnen de dienst kiezen die zij willen en alleen betalen voor wat zij nodig hebben.”

Revolutionaire strategie
Apollo’s revolutionaire strategie behelst “de beste deal voor de gebruiker, direct van de fabrikant, online, met transparant pan-Europese prijzen. Alles wat de klant niet nodig heeft of waarvoor hij niet wil betalen wordt weggelaten.” Deze aanpak zorgt ervoor dat de banden kosteneffectief worden geproduceerd, bevoorraad en bezorgd. Klanten kunnen op ApolloTyresDirect.com een gepersonaliseerde prijs maken op basis van hun ordervolume, bezorgmoment en betaalmethode.

Criteria zoals grote orders, geavanceerde planning voor orders of bezorging, betaling van tevoren of op krediet, en zelfs afhalen bij het magazijn in Hamburg kunnen de kosten per band nog verder terugbrengen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.