Tyre24 tevreden over Benelux

Tyre24 tevreden over Benelux

Tyre24Saitow AG is met haar B2B Online-platform Tyre24 meer dan tevreden over de activiteiten in de Benelux. Dit laat het bedrijf weten.

Uitbreiden
Een constante stijging van klanten en het groeiende aantal bestellingen toont volgens Saitow AG aan dat er in de Benelux plaats is voor het B2B online platform. Sinds de start en is het aanbod van aparte maten en exotische banden en velgen op het platform uitgebreid. “We hebben daardoor ook ons Sales team (zowel binnen- als buitendienst) in de Benelux uitgebreid”, aldus Torsten Kühne, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. “Om de gebruikelijke kwaliteit van de verkoper en de koper te garanderen, worden alle potentiële nieuwe klanten gecontroleerd door de regionale vertegenwoordigers. Na een succesvolle verificatie kunnen ze deelnemen op het platform van Tyre24.”

IT bedrijf
Tyre24 is een handelsmerk van Saitow AG, een internationaal IT-bedrijf dat meer dan 2000 leveranciers door heel Europa. De klanten zijn bandenhandelaren, garages, dealers, servicecenters en klanten die banden of onderdelen weer doorverkopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.