Vredestein lanceert Comtrac 2 vierseizoenenband

Vredestein lanceert Comtrac 2 vierseizoenenband

Vredestein Comtrac2Apollo Vredestein lanceerde haar nieuwe Vredestein Comtrac 2 vierseizoenenband tijdens de tweejaarlijkse AutoZum-beurs in Salzburg (18-21 januari). Ook lanceerde de bandenproducent een overzicht van Vredestein-producten en de verschillende samenwerkingen met premium stylingbedrijven.

Reputatie
De Vredestein Comtrac vierseizoenenband heeft volgens Apollo Vredestein een uitstekende reputatie opgebouwd onder bestuurders van bestelwagens en lichte vrachtwagens. Als redenen noemt men de hoge mate van efficiency, het comfortabele rijgedrag, de uitstekende handling en de stabiele wegligging. Sinds de introductie van de Vredestein Comtrac werd een enorme ervaring opgebouwd.

Meer stijfheid
Het nieuwe constructieconcept met bredere langsgroeven en open schoudergroeven van de nieuwe Comtrac 2 biedt nog meer stijfheid, terwijl het nieuwe silica voor het loopvlak zorgt voor minder energieverlies. De Vredestein Comtrac 2 heeft een 11,70-meter kortere remafstand op nat wegdek bij 80 km/u vergeleken met zijn voorganger, aldus Vredestein. Bovendien biedt het nieuwe model tien procent meer stabiliteit bij zware belasting en een vijf procent betere rolweerstand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.