OBO Tyres lanceert Re-Track rubbertracks

OBO Tyres lanceert Re-Track rubbertracks

obo-rubbertracksOBO tyres introduceert Re-Track, de vernieuwde rubbertrack inclusief loopwielen. Deze rubber track was de afgelopen dagen voor het eerst te zien tijdens de DeLuTa loonwerkers vakbeurs in Bremen.

Vernieuwd
Bij het vernieuwde Re-Tack systeem is een versleten track voor agrarische toepassingen voorzien van een nieuw rubberen loopvlak. De met groene nokken uitgeruste track en de eveneens met groene nokken uitgeruste half vernieuwde band geven volgens OBO Tyres direct aan dat een vernieuwing staat voor een kostenbesparende en duurzame oplossing. “In Duitsland zijn eindgebruikers zich goed bewust van de voordelen die vernieuwing biedt”, aldus Peter Schrijver, General manager van OBO Tyres. “We verwachten veel nieuw business met dit unieke product.”

Paneldiscussie
Steffen Kelle, vertegenwoordiger en technisch specialist van OBO Tyres Leipzig, was aanwezig tijdens de paneldiscussie om vragen te beantwoorden. Deze paneldiscussie had als thema ‘Es muss nicht gleich eine neue Decke sein! Wann lohnt sich eine Reifenreparatur und Runderneuerung”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.