OBO Tyres met RE-Trac op DeLuTa Bremen

OBO Tyres met RE-Trac op DeLuTa Bremen

oboOBO Tyres exposeert op DeLuTa te Bremen, de Duitse loonwerkersbeurs. Als eye-catcher heeft de bandenvernieuwer een volledig vernieuwde rubbertrack.

Rupsbanden
De beurs DeLuTa vindt plaats op 7 en 8 december en wordt dit jaar voor het eerst in Bremen gehouden. Voorgaande edities vonden plaats in Münster waar OBO Tyres reeds meerdere malen exposeerde. Voor deze nieuwe beurseditie neemt de Nederlands-Duitse bandenvernieuwer het meest recente ontwikkelde product uit het OBO assortiment mee; de vernieuwing van rupsbanden inclusief loopwielen voor landbouwvoertuigen genaamd RE-Trac. Hiervoor is er een bijzondere showopstelling gekozen die te vinden is op de stand van OBO Tyres in hal 7.

Podium discussie
OBO Tyres zal verder de mogelijkheden van bandenvernieuwing laten zien. De stand wordt onder meer bemand door Steffen Keller, vertegenwoordiger en technisch specialist van OBO Tyres Leipzig. Steffen zal als Merkpartner aanschuiven tijdens de podium discussie over het thema: “Es muss nicht gleich eine neue Decke sein! Wann lohnt sich eine Reifenreparatur und Runderneuerung.” Als specialist kan Steffen de loonwerker helpen met mobiliteitskwesties met betrekking tot banden. De discussie vindt plaats op 8 december om 11 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.