Hankook lanceert Winter i*cept evo2 en SUV winterbanden

Hankook lanceert Winter i*cept evo2 en SUV winterbanden

hankook-concept-wqinterHankook lanceert nieuwe maten van de Winter i*cept evo2 en Winter i*cept evo2 SUV winterbanden. Dit laat de bandenproducent weten.

Sportauto’s en SUV’s
De Winter i*cept evo²-serie is uitgebreid met een aantal maten tot 270 km/u. Deze is nu beschikbaar met verschillende nieuwe maten voor sportauto’s en SUV’s. Ook is hij beschikbaar in een Sealguard versie. Het ultra-high-performance profiel, speciaal gericht op de winterse omstandigheden in Midden- en West-Europa, is nu voorzien van een volledig, functionele silica-compound.

BMW 7-serie
Inmiddels wordt de nieuwe 7-serie van BMW al door Hankook voorzien van de ultra-high-performance i*cept evo² winterbanden in de maat 245/50R 18 H RSC. In de winter van 2016 wordt bovendien voor het eerst de Sealguard technologie van Hankook bij een aantal bandenmaten zoals voor de VW Passat en Touran toegepast. Dit afdichtmateriaal dicht gaten tot een diameter van 5 mm in het loopvlak.

Het asymmetrische loopvlakontwerp van de i*cept evo² is bestemd voor nog betere prestaties in de sneeuw, een verbeterde tractie en uitstekende remprestaties op zowel natte als droge wegen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.