Peter Schrijver nieuwe Commercieel Manager Obo Tyres BV

Peter Schrijver nieuwe Commercieel Manager Obo Tyres BV

peter-schrijverObo Tyres BV in Hardenberg heeft Peter Schrijver als nieuwe Commercieel Manager aangetrokken. Hiermee wil het bedrijf de groei verder stimuleren.

Landbouwbanden
Peter Schrijver is op 1 oktober 2016 in dienst getreden. Daarvóór werkte hij 29 jaar bij Apollo Vredestein, onder andere als Product Manager Agricultural & Industrial Tyres en Manager van het Tyre Information Centre. Landbouw- en Industriebanden zijn altijd de rode draad in zijn werk geweest. “Ik ken de behoefte van de professionele gebruiker”, aldus Peter Schrijver. “Onze missie is de bandenwereld een stuk groener te maken. Ik vind het fantastisch om daaraan te mogen bijdragen.”

Internationale expansie
Herman Hutten, CEO van Obo Tyres BV, is blij dat Peter Schrijver het team komt versterken. “Schrijver loopt al 29 jaar rond in de bandenindustrie, hij heeft technische functies ingevuld en heeft ook op gebied van marketing- en verkoop ervaring. Daar komt bij dat hij is opgegroeid in de landbouwmechanisatie. In onze ambitie naar meer internationale expansie en meer merkbekendheid is zijn kennis en ervaring van grote waarde.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.