Van Klei gaat door als importeur van Zeta banden

Van Klei gaat door als importeur van Zeta banden

zetaVan Klei gaat onder de naam Klei Tyres voortaan door als importeur van het bandenmerk Zeta, en met de landelijke verkoop van alle merken banden, lichtmetalen, en stalen velgen. Dit heeft het voormalige Van Klei’s Banden Import bekend gemaakt.

Doorstart
Op 29 april van dit jaar werden Van Klei Tyrewholesale BV, handelend onder de naam Impex Jago, en Van Klei Tyreretail BV in Zoeterwoude failliet verklaard. Nu wordt er een doorstart gemaakt vanuit het ‘oude’ hoofdkantoor in Zoeterwoude. Onder de nieuwe naam Klei Tyres is het bedrijf nu importeur voor Zeta voor Nederland en België. Het merk Zeta omvat een programma zomer- en winterbanden. Klei Tyres is nog in enkele regio’s op zoek naar exclusieve Zeta verdelers. De import van het merk Kumho is al eerder naar S&H Tyres gegaan.

Webshop
Voor de verkoop van alle merken banden heeft Klei Tyres ook een webshop. Door middel van samenwerking met partners biedt Klei Tyres haar klanten in reeds een groot deel van Nederland ‘same-day-delivery’ aan. Het streven is om dit spoedig ook landelijk te gaan aanbieden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.