Jerry de Robles Internationaal Account Manager bij Obo Tyres

Jerry de Robles Internationaal Account Manager bij Obo Tyres

OBO Jerry de RoblesObo Tyres BV in Hardenberg heeft Jerry de Robles per 1 september 2016 als nieuwe International Account Manager aangetrokken.

Ervaring
De Robles heeft een ruim netwerk in de bandensector en hij brengt veel kennis en ervaring mee. Hij heeft in ruim 17 jaar goede relaties opgebouwd met groothandel- en bandenservicebedrijven over de hele wereld. De geboren Hardenberger heeft onder andere gewerkt voor Heuver bandengroothandel, Kings Roads Tyres (UK) en Lips Reifenhandel (Du). Daarnaast heeft hij zijn eigen handelsonderneming “Tyres-for-trucks” opgericht waarbinnen hij zich voornamelijk richtte op inkoop en verkoop van truck- en grondverzetbanden.

Benelux
De Robles gaat bij Obo aan de slag als International Accountmanager. Obo heeft de exclusieve verkooprechten voor de Benelux voor Magna landbouwbanden en de OTR bandenlijn van MTP verkregen. De Robles gaat zich bezighouden met het vermarkten van deze nieuwe productgroepen: “Ik heb in de keuken gekeken van meerdere bandenbedrijven, maar wat hier op tafel wordt gezet smaakt mij het best.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.