KwikFit wint in online onderzoek WUA!

KwikFit wint in online onderzoek WUA!

KwikFit wordt door consumenten het best gewaardeerd als het om het online boeken van een APK gaat. Dat blijkt uit onderzoek van WUA!

APK keuring
WUA! liet 200 consumenten zich online oriënteren op het boeken van een APK-keuring. Iedere deelnemer bezocht daarbij 4 à 5 websites. In totaal werden zo’n 100 websites bezocht en beoordeeld, van universele autobedrijven, dealers, garageformules, onafhankelijke APK-stations tot de RDW.
Kwikfit kwam met een score van 87 punten bij consumenten als favoriet uit de bus. KwikFit scoort in het onderzoek op alle onderdelen minimaal 2 punten boven het gemiddelde. Er zit een verschil van 19 punten tussen winnaar kwikfit.nl (87) en die van de nummer twee mijngarage.nl (68).

Auto-onderhoud
“Ons doel is het om het boeken van auto-onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken”, aldus Arjan van der Meer, Marketing Director van KwikFit. “Vorig jaar hebben we het eenvoudig gemaakt om via een smartphone een afspraak te maken voor APK. Dit jaar hebben het mogelijk gemaakt om APK te boeken in combinatie met een merkbeurt.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.