Bridgestone lanceert ‘The Bandag Contract of Trust’

Bridgestone lanceert ‘The Bandag Contract of Trust’

bandag_logoBridgestone heeft tijdens Reifen 2016 ‘The Bandag Contract of Trust’ voor wagenparkbeheerders gelanceerd. Deze garantie moet wagenparkbeheerders het vertrouwen geven dat vernieuwde banden van Bandag een veilig en betrouwbaar alternatief zijn voor nieuwe banden.

Vernieuwde banden
Het contract moet ook duidelijk maken dat de vernieuwde banden een veilige manier zijn om de kosten per kilometer verder te verlagen. Het geldt niet alleen voor Bandag, maar ook voor Bridgestone en Firestone. ‘The Bandag Contract of Trust’ wordt gelanceerd in heel Europa.

Bandenmanagement
Volgens Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres bij Bridgestone Europe, is het nieuwe contract een oplossing voor wagenparkbeheerders die moeite hebben met bandenvernieuwing in hun bandenprogramma: “Met ‘The Bandag Contract of Trust’ streven we ernaar ze te overtuigen dat vernieuwde Bandag banden, geruggesteund door Bridgestone, een belangrijke rol spelen in bandenmanagement en efficiency.”

Volgens Bridgestone biedt ‘The Bandag Contract of Trust’ garantie op probleemloze prestaties, lagere kosten per kilometer en toepasbaarheid op Bridgestone en Firestone karkassen. Daarnaast benadrukt de bandenproducent dat bandenvernieuwing ook een groene oplossing is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.