Grotere stand Van den Ban op Reifen 2016

Grotere stand Van den Ban op Reifen 2016

VDB ReifenVan den Ban Autobanden BV is dit jaar opnieuw aanwezig op Reifen 2016 (stand 2B38 in hal 2), maar wel met een nog grotere stand met etage dan voorgaande jaren.

Private en budget merken
VDB legt vooral de nadruk op de uitgebreide range in haar private label Novex en de uitbreidingen in de budgetmerken Hifly en Gripmax. Tijdens de beurs gaat VDB haar nieuwe private budget brand Goldline introduceren. Ook zal de nieuwe VDB app online gaan.

Van haar private label Novex laat VDB de uitbreidingen van het zien, inclusief de vorig jaar gelanceerde All Season range, uitgebreid met een nieuw, modern profiel. Momenteel bestaat het All Season matenpakket uit 60 maten van 13’’ tot 17’’ in personenwagen- en bestelwagenbanden.
Voor haar SUV/4×4 budgetmerk Gripmax ligt de nadruk op de recente uitgebreid naar 19 maten (215/65/16 – 265/60/18). Voor het komende winterseizoen zal de nieuwe Status Pro UHP Winter geïntroduceerd worden.

Ook introduceert VDB haar nieuwe budget private label ‘Goldline’. De eerste banden gaan binnenkort in productie. De eerste maten worden verwacht in september en voor het eind van dit jaar zal de range bestaan uit bijna 200 maten zomer-, winter- en all season banden. Tijdens de show zal de introductie plaatsvinden van Goldline en zullen bezoekers geïnformeerd worden over alle belangrijke details.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.