Bandenbranche kiest voor bandenbeurs in Keulen

Bandenbranche kiest voor bandenbeurs in Keulen

The Tire CologneVeel spelers in de internationale bandenbranche hebben zich ingeschreven voor The Tire Cologne 2018, de nieuwe bandenbeurs die van 29 mei t/m 1 juni 2018 van start gaat in Keulen. Zo zouden Goodyear Dunlop, Michelin, Pirelli en Continental hun deelname al hebben toegezegd.

Bandenproducenten
De beursorganisatie meldt dat de meeste belangrijke spelers in de markt zich al voor de eerste editie van de internationale bandenvakbeurs hebben ingeschreven. Volgens Katharina Hamma, Chief Operating Officer van de Köln Messe werpt de positionering van de beurs als internationale vakbeurs met groeipotentieel voor autoservice en e-commerce vruchten af: “Veel bedrijven die relevant zijn voor de bandenbranche nemen deel. We hebben inmiddels een bevestiging van Goodyear Dunlop, Michelin en Pirelli. En de deelname van Continental is zojuist binnengekomen.”
Andere deelnemende bandenproducenten zijn volgens Hanna Aeolus Tyres, BKT, Kumho Tyre, Maxam, Nexen Tire, Obo Tyres, Techking en Yokohama. Ook zijn er produceten van equipment en velgen.

Indeling
De bandenvakbeurs heeft een oppervlak van ruim 10.000 m2. De bandenproducenten, groothandel en velgproducenten zijn aanwezig in Hal 6 en 7. Hal 8 is gereserveerd voo autoservice en Hal 9 voor recycling, vernieuwing en afvalverwerking van oude banden.

The Tire Cologne 2018 wordt georganiseerd door de Köln Messe. Sponsor is het Bundesverband Reifenhandel und Vulkaniseur-Handwerke (BRV). BRV is dit jaar nog betrokken bij Reifen Messe, dat gaat fuseren met de Automechanika in Frankfurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.