ATG versterkt Europees verkoopteam

ATG versterkt Europees verkoopteam

ATG Marktaandeel groeiAlliance Tire Europe in Halsteren, leverancier van ATG offroad banden, heeft vanwege aanhoudende groei haar verkoopteam versterkt.

Groei
Met de groei wil ATG dicht bij de klant blijven staan. De versterking omvat nieuwe medewerkers in Spanje, Duitsland en Nederland. In Spanje is Pedro Blanco toegetreden als Country Manager Iberia. Hij krijgt als standplaats Madrid en heeft reeds 26 jaar ervaring in de bandenbranche. Hiervóór was hij werkzaam als Sales en Marketing Manager bij Hankook Tire in Spanje.
Friedhelm Kaufmann is toegetreden als Country Manager Duitsland,, Oostenrijk, Zwitserland. Hij is werkzaam in de bandenbranche sinds 1992. Hiervóór heeft hij gewerkt voor bandenmerken als Goodyear en Fulda.
Jed Soar is aangesteld als Hoofd Trainingen Europa. Zijn standplaats wordt het hoofdkantoor in Halsteren. Hiervóór was hij werkzaam voor Bridgestone.

Dicht bij de klant
Volgens Angelo Noronha, Hoofd Verkoop bij Alliance Tire Europe, is de versterking van het Europese team de sleutel voor het succes van ATG. “Bouwen aan het verkoopnetwerk is de sleutel om dicht bij de markt te blijven staan. Dit is vitaal voor de relatie met onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe mensen binnen ons verkoopteam waarde zullen toevoegen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.