Equipvak 2016: 35 inschrijvingen

Equipvak 2016: 35 inschrijvingen

EquipvakEquipvak 2016 gaat voortvarend van start. Op dit moment hebben 35 fabrikanten en importeurs zich met een stand ingeschreven voor deelname: “Die vertegenwoordigen samen 90% van de equipment, carwash en toolsmarkt in Nederland”, aldus Martijn van Eikenhorst (RAI Vereniging).

Nieuwe vakbeurs
Equipvak is de nieuwe vakbeurs op het gebied van equipment, carwash en handgereedschap. Deze vakbeurs is ontwikkeld door het RAI Equipment Platform van RAI Vereniging en wordt van 31 mei tot en met 2 juni 2016 in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen gehouden.

Vaco
De automotive vakbeurs wordt ondersteund door Bovag, Vaco en Focwa. Van Eikenhorst: “Equipvak is een vakbeurs breder dan alleen automotive. Iedere profesional die geïnteresseerd is in werkplaatsequipment, gereedschappen en carwash is welkom.”

RAI Equipment Platform behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en leveranciers in Nederland van garage- en schade equipment, testapparatuur, meetinstrumenten, handgereedschappen, speciale gereedschappen en carwash. Het platform maakt deel uit van RAI Vereniging, Rijwiel & Automobiel Industrie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.