Inter-Tyre start met Kronprinz stalen velgen

Inter-Tyre start met Kronprinz stalen velgen

KronprinzInter-Tyre in Moerdijk heeft in haar assortiment de stalen velgen van Kronprinz opgenomen, die op dit moment al voor nagenoeg alle personenauto’s geleverd kunnen worden.

Ook trucks en trailers
Het assortiment zal in de loop van de komende maanden worden uitgebreid met stalen velgen voor trucks en trailers zodat dan het volledige assortiment van Kronprinz door Inter-Tyre uit eigen voorraad geleverd kan worden. “Een prima uitbreiding van ons assortiment” aldus Inter-Tyre. “Ondanks dat er de laatste jaren veel lichtmetalen wielen zijn verkocht , ook voor de wintersets, zien wij toch een stijgende vraag naar stalen velgen. Om onze klanten maximaal te kunnen bedienen en een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden zijn wij op zoek gegaan naar een kwalitatief hoogwaardig product.”

Wintersets
Voor Inter-Tyre is vooral de kwaliteit van groot belang omdat deze stalen velgen niet alléén in de zomer maar vooral ook tijdens de winterperiode gebruikt worden: “Uiteraard kunnen wij deze stalen velgen ook als compleet gemonteerde (winter)sets leveren met winterbanden naar keuze. Deze sets zijn online samen te stellen en direct uit eigen voorraad leverbaar.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.