Hankook hoofdsponsor Mercedes-Benz ‘Stars & Cars’

Hankook hoofdsponsor Mercedes-Benz ‘Stars & Cars’

Hankook is bij het komende ‘Stars & Cars’-evenement van Mercedes-Benz de officiële hoofdsponsor en exclusieve bandenpartner. Dit laat de bandenproducent weten.

Seizoensafsluiting
‘Stars & Cars 2015’ is de traditionele seizoensafsluiting van Mercedes-Benz Motorsport, waar op 12 december alle coureurs inclusief alle kampioenen en ca. 45.000 bezoekers in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart worden verwacht. Hier viert Mercedes-Benz samen met de fans het tot dusver meest succesvolle autosportjaar in de geschiedenis van het merk. ‘Stars & Cars’ vindt dit jaar voor de eerste keer plaats in de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart.

Formule 1 coureurs
Naast de Formule 1-coureurs Nico Rosberg en drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zijn o.a. ook de DTM-kampioen Pascal Wehrlein en FIA F3-kampioen Felix Rosenquist van de partij die beiden in het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden op Hankook banden.
“Als eerste montage leverancier van diverse Mercedes-Benz personenauto’s, SUV’s en vrachtwagens zijn wij al geruime tijd een wereldwijde partner van Daimler AG“, aldus Ho-Youl Pae, directeur van Hankook Europa. “Ook in de internationale autosport werken wij op het gebied van auto’s in de formule-, tour- of GT-klassen al geruime tijd uiterst succesvol samen met Mercedes-Benz Motorsport. Dat wij als exclusieve bandenpartner en hoofdsponsor voor Stars & Cars 2015 gekozen zijn, is voor ons een grote eer.“

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.