Windpower lanceert winterbanden voor bedrijfsvoertuigen

Windpower lanceert winterbanden voor bedrijfsvoertuigen

Windpower lanceert in de W80-serie winterbanden de WSW80 M+S voor de vooras en WDW80 M+S voor de trekkeras van bedrijfsvoertuigen. Dit laat Bohnenkamp Benelux weten.
Tractie
De verbeterde tractie door de lamellen in de profielblokken van de WSW80 M+S en het moderne lamellenontwerp zorgen voor uitstekende stuureigenschappen. Het brede, diepe profiel, de halfopen schouder van de band en de aangepaste loopvlaksamenstelling zorgen voor een optimale grip in de winter.
De WDW80 M+S is speciaal ontwikkeld voor winterse omstandigheden. Deze trekas band heeft uitstekende tractie eigenschappen voor besneeuwde wegen. Het brede loopvlak en de hoge profielblokken zorgen voor goede grip. Dit wordt versterkt door de zelfreinigende eigenschappen van de band.
M+S kenmerk
Ook nieuw is de WTR69 serie met M+S kenmerk. Deze serie is ontwikkeld voor gebruik op de trailer, met het oog op goede loopprestaties, lager brandstofverbruik en meer rijcomfort. De zijwand wordt beter beschermd tegen inrijding door dikke beschermstrippen op de zijwang. De solide schouder helpt onregelmatige wrijving te voorkomen en de Dual Tread mix (DTC) maakt hoge loopprestaties en brandstofefficiëntie mogelijk. Daarnaast is de constructie van het karkas wederom verbeterd om optimaal comfort, hoge stabiliteit en minder inwendige opwarming te bereiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.