Hankook Tire breidt productlijn Ventus evo2 uit

Hankook Tire breidt productlijn Ventus evo2 uit

Hankook Ventus S1 Evo2Hankook heeft de productlijn van haar Ventus S1 evo² voor de personenauto’s verder uitgebreid. Dit heeft de bandenproducent bekend gemaakt.
High Performance
De uitbreiding behelst speciale high-performance versies met een erg lage rolweerstand en in verschillende maten. De Ventus S1 evo² werd als OEM-band in de maat 225/50 R 17 gekozen voor de voorwielen en de 245/45 R 17 voor de achterwielen van de Mercedes-Benz C350e plug-in hybride. De ontwikkeling van de banden was gericht op een goede grip onder natte omstandigheden en nauwkeurige handling. Eveneens belangrijk waren voor Mercedes-Benz de milieuvriendelijke eigenschappen zoals een lage rolweerstand en weinig rolgeluid.
Milieuvriendelijk
“De prestaties van onze producten tonen dat wij niet alleen de traditionele markt voorzien, maar ook het technisch veeleisende segment met milieuvriendelijke en uitstekend presterende auto’s zoals de plug-in hybride C350e van Mercedes-Benz,” aldus Ho-Youl Pae, directeur van Hankook Tire in Europa.
De Ventus S1 evo² van Hankook wordt geproduceerd in Hongarije. De banden zijn ontwikkeld op basis van ervaringen in de DTM racerij.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.