Agriband BV heet voortaan Bohnenkamp Benelux BV

Agriband BV heet voortaan Bohnenkamp Benelux BV

BohnenkampDe Nederlandse Bandengroothandel Agriband BV heeft een nieuwe naam gekregen en heet per 1 september 2015 Bohnenkamp Benelux BV. Dit laat het bedrijf weten.
Groei assortiment
In ruim 30 jaar tijd is Agriband BV uitgegroeid tot een internationale speler in de markt. Niet alleen op het gebied van banden voor agrarische toepassingen, maar ook voor onder andere industrie, grondverzet en vrachtwagens. Door deze groei in assortiment, dekte de naam Agriband BV de lading niet meer. Sinds 2010 was de onderneming al onderdeel van de Bohnenkamp Groep in Duitsland. Na 5 jaar goede samenwerking met de moederorganisatie is de stap naar de naamswijziging genomen.
Naamsverandering
Volgens Directeur Hans Helms is de naam het enige dat verandert: “Wij werken nog steeds met hetzelfde team, vanuit hetzelfde pand en geven dezelfde service en kwaliteit zoals men van ons gewend is.”
Agriband B.V. is in 1983 opgericht. Voor de agrarische sector is de onderneming al sinds 1997 officieel importeur van BKT banden voor de Nederlandse markt. Sinds 5 jaar is zij tevens distributeur voor de Benelux van grondverzet- en vrachtwagen banden van het merk Windpower.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.