RAI organiseert nieuwe vakbeurs Equipvak

RAI organiseert nieuwe vakbeurs Equipvak

Wquipvak 2016Van 31 mei tot en met 2 juni 2016 organiseert RAI Equipment platform de eerste editie van de nieuwe vakbeurs Equipvak in de Expo Haarlemmermeer.
Demonstraties
Op deze nieuwe vakbeurs wordt een breed aanbod van apparatuur en gereedschappen gepresenteerd. Daarnaast wordt Equipvak een happening waarbij fabrikanten en importeurs diverse live demonstraties verzorgen. De vakbeurs wordt ondersteund door meerdere brancheorganisaties en –verenigingen, die hun achterban tijdens dit evenement informeren over nieuwe wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen op het gebied van werkplaats en carwash.
Kleinschalig
Equipvak is ontstaan naar aanleiding van een uitgevoerd strategisch onderzoek naar de wensen van eindgebruikers met als centrale vraag: ‘hoe wil men in de toekomst worden geïnformeerd over equipment, carwash en gereedschappen?’ Uit dit onderzoek kwam duidelijk naar voren dat algemene vakbeurzen steeds minder aantrekkelijk gevonden worden. Dat er daarnaast meer behoefte is ontstaan naar kleinere, thematische evenementen die zich richten op een specifiek onderwerp. Ook blijkt dat contactmomenten tijdens een beurs van groot belang blijven, met name daar waar het gaat om oriëntatie op en aanschaf van specialistische apparatuur en gereedschappen.
Op dit moment is de beursoppervlakte al voor ruim 75% gevuld met leden die hun definitieve deelname hebben toegezegd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.