Goodyear lanceert 2e generatie Vector 4Seasons-band

Goodyear lanceert 2e generatie Vector 4Seasons-band

GoodyearGoodyear lanceert de tweede generatie van zijn Vector 4Seasons-band, gebaseerd op all-season-evolutie. De nieuwe generatie zal geleidelijk aan de eerste generatie vervangen.
Gebruiksgemak
De tweede generatie is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar gebruiksgemak. Die vraag komt van automobilisten die niet altijd hun banden vervangen bij het wisselen van de seizoenen. Volgens Goodyear zien veel consumenten in Europa een all-season-band als de meest comfortabele oplossing voor een tweede gezinsauto. Daarnaast wint een uitrusting met maar 1 type band door het extra comfort aan populariteit bij deze auto’s.
Zachtere winters
De nieuwe Vector 4Seasons moet vooral tegemoet komen aan winterbehoeften in streken met zachtere winters. Hij heeft een geoptimaliseerde structuur van kleinere maar verbonden blokjes die de algemene prestaties van de band op besneeuwde wegen drastisch verbetert. De brede holtes zorgen dan weer voor meer grip bij ijsvorming.
De tweede generatie Vector 4Seasons van Goodyear is vanaf augustus 2015 verkrijgbaar bij de distributeurs. Aanvullende maten van de band worden in januari 2016 verwacht. In totaal zullen er 43 verschillende maten beschikbaar zijn. Drie daarvan passen op vlakke modellen en zijn beschikbaar tegen begin 2016.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.