Grabber AT van General Tire als beste getest.

Grabber AT van General Tire als beste getest.

General Grabber AT testDe Grabber AT van General Tire kwam als beste uit een test van het Drive Out 4X4 Magazine in Zuid Afrika. Dit magazine testte in totaal 14 all-terrain banden in het wilde Zuidafrimaanse landschap.
Dezelfde omstandigheden
Alle banden werden onder exact dezelfde omstandigheden getest. In totaal waren er 5 testonderdelen: 2 remtesten (verharde en onverharde ondergrond), 2 off-road testen in het mulle woestijnzand en een zware zijwaartse test waarbij de opbouw en vormvastheid van de band werden beproefd.
Eerste plaats
Volgens importeur en distributeur Inter-Sprint scoort de General Grabber AT bij alle testonderdelen “goed” tot “zeer goed” en eindigde bij een aantal onderdelen op de eerste plaats: “Ook bij de prijs/kwaliteit verhouding scoort de Grabber AT bovengemiddeld.”
Volgens Inter-Sprint zijn deze testresultaten het bewijs dat het General Tire bezig is aan een opmars naar de bandentop. “We zien niet alleen een continue stijgende lijn in de totale kwaliteit, maar zien ook dat het behaalde kwaliteitsniveau bij alle uitvoeringen en productielijnen gewaarborgd blijft.”
Aanleiding voor de test waren de razendsnelle ontwikkelingen en de toenemende populariteit van het all-terrain segment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.